Kulturrestauranger

Kulturrestauranger har Stockholms, Göteborg och Malmös bästa lägen för mat och dryck, konferens, fest och event. Från Dramatenterrassen i Stockholms hjärta, Sollidens matsal på Skansen till anrika Trädgår’n i Göteborg och Rådhuskällaren i Malmös kanske vackraste byggnad. 

Dramatenrestaurangerna

I Dramaten Restaurangerna ingår Restaurang Frippe – Dramatens bakficka vilken ligger bredvid Lilla Scenen på Nybrogatan 6, Paulikafé & Terrassen – ligger på Nybroplan en trappa upp ovanför biljettkassan med närhet till Stora Scenen. Terrassen är öppen under sommarsäsong och är belägen i anslutning till Paulikafé samt är oslagbart med sitt fantastiska läge sommartid – I Dramatens gamla biljettkontor har vi skapat Dramatenbaren med livescen och ett unikt koncept kring vår scen.

Skansens Restauranger

Det finns nog ingen plats i Sverige där man kan uppleva så mycket genuint svenskt som på Skansen.

Inte bara för att vår fina miljö öppnar möjligheter för trevliga specialarrangemang och att här finns ett urval av lämpliga lokaler för olika stora sällskap. Utan också för att ambassader och företag med höga krav på representation gärna väljer Skansen och återkommer gång på gång. Det tar vi som ett gott betyg åt vår förmåga att ordna en lyckad fest.

Rådhuskällaren

I källaren hos Malmös historiska rådhus bjuder restaurang Rådhuskällaren på klassiska rätter som varierar efter säsongens råvaror och högtider. Här har man en förkärlek för viltkött, såväl från lokala leverantörer som nationella. Restaurangen är även känd för sin uppskattade “filéfrossa”, där du kan äta så mycket du vill av både oxfilé och fläskfilé, tillsammans med diverse tillbehör. Man kan ta emot allt från större sällskap till mindre privata tillställningar.

Trädgårn

Trädgår’n är Göteborgs och Sveriges absolut främsta och mest kompletta nöjesarena med sin över 130 åriga historia som en fantastisk och anrik nöjesoas.

Haga forum

Haga Forum andas upplevelse och är en anläggning med höga krav på estetik och känsla. Närheten till både city, Arlanda flygplats samt det faktum att Haga Forum är en del av Nationalstadsparken gör läget helt unikt. På kort tid har Haga Forum blivit en av Stockholms mest spännande mötesplatser.